Yoors

Blijvend anders op Yoors

Blijvend anders groeit!

Blijvend anders groeit!

Met trots kan ik vermelden dat ‘Blijvend anders’ steeds vaker opgemerkt en gevonden wordt door bedrijven, organisaties en ook scholen die het nut inzien en baat vinden in het cursusaanbod die Blijvend anders aanbiedt. Zo hebben zij al verschillende kennisshops voor verscheidene scholen verzorgd (voor leerkrachten). Ook de (lokale) media blijft niet achter, daar komen we steeds vaker artikelen over Blijvend anders tegen. Het moge duidelijk zijn: Blijvend anders groeit!

Wat doet Blijvend anders dan?
Blijvend anders biedt inzichten in het denken, de houding, het handelen en het gedrag. Zij zijn er voor iedereen die vastloopt in/ met zijn emoties, (oude) patronen en overlevingsmechanismen. Denk hierbij onder andere aan bijvoorbeeld: depressieve klachten, Burn-Out, HSP, alcoholproblemen, relatieperikelen en nog veel meer. Als je dit wilt doorbreken, zul je eerst moeten begrijpen waarom je dingen doet, voelt en ervaart zoals deze hedendaags verwerkt worden.

Aan de hand van de gekregen kennis en inzichten kan je vervolgens je eigen methode of therapie ontwikkelen, die dan ook altijd aansluit bij jou en dus ook altijd werkt. Je wordt je eigen hulpverlener en daar zal je de rest van je leven profijt van hebben, want je weet nu hoe het zit en daarmee kun je terugval voorkomen. Dat maakt het concept van Blijvend anders ook zo uniek: je hebt zelf je eigen regie in handen!

Lees hier meer en klik op de link: 
Wat is blijvend anders?

Blijvend anders is er niet alleen voor particulieren  

Zij sluiten ook perfect aan bij hulpvragen binnen verschillende bedrijven, organisaties en scholen. Deze tak weet hen dan ook steeds vaker te vinden en te benaderen. Is er op je afdeling of binnen je team sprake van een toename van psychische klachten als gevolg van problemen met collega’s, met de werksituatie of in de privésfeer? Raken medewerkers gestrest en/of is er zelfs sprake van dreigend verzuim?

Worstelen medewerkers met gevoelens en emoties en hebben zij meer handvatten nodig om daar op een constructieve wijze mee om te gaan? Kan de communicatie tussen jou en je medewerkers of tussen de medewerkers onderling verbeterd worden?
Of is de werksfeer gewoon om te huilen en is daar geen aanwijsbare reden voor? Dan kan de kennisshop van Blijvend anders mogelijk uitkomst bieden en de juiste tools en kennis aanbieden om hier wat aan te doen! Er is niets zo belangrijk op de werkvloer als een aangename werksfeer. Om dat te bewerkstelligen is het essentieel dat werknemers goed in hun vel zitten en dat de onderlinge verhoudingen in harmonie zijn.

Lees hier meer en klik op de link: 
De Kennisshop voor bedrijven

Wist jij dat…

‘De Kennisshop’ van Blijvend anders kan met een aantal van acht aanmeldingen op iedere locatie gegeven worden! Voor de ‘Driedaagse’ geldt hetzelfde, alleen dan met een maximaal aan acht deelnemers. Dus weet jij ergens een geschikte ruimte en zie je zo’n Kennisshop wel zitten? Neem dan contact op met Blijvend anders en informeer naar de mogelijkheden.

Blijvend anders beperkt zich niet alleen tot Nederland, ze zijn zelfs reeds twee keer naar Curaçao geweest om daar de kennisshop te geven en voor individuele begeleiding. En zoals het er nu naar uitziet, zullen zij in augustus wederom naar dit prachtige eiland vertrekken om daar hun diensten aan te bieden.

En nog even dit: 

Uiteraard is Blijvend anders er ook voor individuele sessies. Als je financiële situatie een drempel voor je vormt, laat je hier dan alsjeblieft niet door weerhouden, maar neem even contact op, alles is bespreekbaar. Voel je je meer op je gemak middels digitale hulpverlening via mailuitwisseling? Die mogelijkheid is er ook! Voor meer informatie, vragen of aanmelden: info@blijvendanders.nl

Blijvend anders in de media:
Nederland Bruist
Interview bij Internationaal Ambitieus deel 1
Interview bij Internationaal Ambitieus Deel 2
Recensies:
De recensies zijn vaak lovend en prikkelen om toch eens verder te lezen wat Blijvend anders inhoudt en te bieden heeft. Het wordt steeds duidelijker dat de methode die oprichter, Rob Droog, ontwikkelde, daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt bij het begrijpen van je eigen gedrag en patronen.

Snavelbiesstraat 12

5445 NV Landhorst
Website: Blijvend anders
Op Facebook:
Blijvend anders
op Yoors:
Blijvend anders

Mailen kan ook: info@blijvendanders.nl