Wie is Blijvend anders?

Rob Droog

Ik ben een zoeker naar de werkelijke oorzaken en samenhang der dingen wat betreft de psyché van de mens. Dit is begonnen nadat mijn toenmalige partner overvallen werd door een heftige en langdurige psychose. Dat was de aftrap voor een hele lange zoektocht naar antwoorden op al die lastige “waarom en waardoor” vragen. Niets en niemand heeft me tegengehouden om daar volop in te springen, mijn opvoeding niet, mijn gereformeerde achtergrond niet, de grenzen van Nederland niet, de grenzen van het voor de hand liggende niet, mijn eigen pijn en wanhoop niet, mijn eigen aannames en overtuigingen niet, en alle stappen die ik heb gezet niet. Hoe meer antwoorden er kwamen, hoe meer stappen er mogelijk werden, hoe minder het moest, hoe boeiender het werd….

Deze zoektocht heeft enorm veel inzichten en kennis opgeleverd. Kennis en inzichten die ik in een eigen ontworpen model heb kunnen vertalen en waarmee ik nu de wereld in ga, bereid om uit te delen aan ieder die ook vragen heeft, die ook de werkelijke oorzaak en samenhang wil leren kennen in en van zichzelf. Hieruit is de organisatie “Blijvend anders” ontstaan.

Rob Droog: ontwerper van “Het model van Droog”

Rob Droog: schrijver van de boeken: “Het model van Droog”, “Blijvend anders”, “Om en nabij psychose” en (bijna) vers van de pers: “De spelers van Blijvend anders”.

Rob Droog: ooit Natuurgeneeskundig psychotherapeut, Chakra therapeut, Spiritueel genezer, docent palliatieve hulpverlening. Nu (bedrijfs)maatschappelijk werker en docent bij de VU/Oss en oprichter van Blijvend Anders.

Rob Droog: als docent gewerkt bij de Stichting Hospitality (anders omgaan met ziekte, rouwverwerking), als vrijwilliger voor de Leendert Vriel stichting gewerkt als rouwbegeleider en stervensbegeleiding, als Sannyasin in de leer geweest bij Bhagwan Shree Rajneesh, nauw verbonden geweest met de Stichting Psychosofia als bestuurslid en als docent en daarin lang in de leer geweest bij Zohra Noach. Sinds een paar jaar volledig op eigen benen met dank aan alle leermeesters en leervrouwen.

Rob Droog: partner van Rianne, vader van Judith en Thijs, opa van Zoé, Timo, Liza, en Fleur.

Rob Droog: drummer van Granddaddys bad bones, vervend bioscoop bezoeker, camperfanaat, schrijver, gamer, onderzoeker, en bij tijd en wijle bijzonder lief en geduldig en bij tijd en wijle een stuk ongeduld en vrij onuitstaanbaar….

 

rob 2012

sturen