Waarom zou ik de Driedaagse van Blijvend anders gaan volgen?

Een vraag die we vaak krijgen: waarom zou ik bij jullie de Driedaagse gaan volgen in plaats van bijvoorbeeld NLP, Mindfulness, cognitieve therapie, MDR, spirituele bewustwording, intuïtieve training of scholing…

Lees onderstaande maar eens door:

-De Driedaagse geeft je allereerst een hoop kennis over en inzichten in álle aspecten die jouw houding en gedrag bepalen. Dus niet alleen je mind, je cognitie, je bewustwording, je brein, je intuïtie, maar alle aspecten. Dus het gaat ook de invloed van bewuste én nog onbewuste aspecten vanuit je verleden, de invloed van systemen (gewoonte patronen, automatismen, aannames) die daarin en daaruit ontstaan zijn, de invloed van omstandigheden toen en nu, de invloed in en op en vanuit je lichaam.

Kortom, de Driedaagse levert je inzicht en kennis op over de samenhang en samenwerking van álle aspecten die jouw houding en gedrag in allerlei situaties en omstandigheden bepalen, dus ook als het spannend, eng en onveilig wordt. Deze kennis en inzichten geven dus ook al zicht in en op welke aspecten van jezelf waar je pijn of worstelingen zich afspelen.

Je leert tijdens de Driedaagse te zien wat jou bepaald. En als je dat eenmaal gezien hebt kun je daarin op jouw wijze en in jouw tempo duurzame en dus effectieve veranderingen aan gaan brengen. Het zal duurzaam en effectief zijn omdat je daarin alle aspecten die jouw houding en gedrag bepalen meeneemt zodat niets in jou je nog kan gaan tegenwerken, terug kan laten trekken of kan laten terugvallen.

En als dat wel gebeurt heb je het gelijk in de gaten en zal je alsnog jezelf gaan corrigeren. Waarom, omdat je het weet, ziet, voelt, je bent je er bewust van geworden.

Kennis en inzicht is ons uitgangspunt. Daarna krijg je handvatten om dat ook heel bewust toe te gaan passen op alle gebieden waar je dat wil. En die handvatten helpen je onder andere om alle vormen van strijd en non-acceptatie met jezelf en met een ander te voorkomen of te stoppen.
Dat is noodzakelijk omdat niet alles in en om je heen, en lang niet iedereen om jou heen, jouw veranderingen zullen kunnen omarmen en kunnen verwelkomen….

Als je daarna bijvoorbeeld heel gericht met bepaalde aspecten van jezelf aan het werk wilt gaan, bijvoorbeeld via NLP, Mindfulness, cognitieve therapie, MDR, spirituele bewustwording, intuïtieve training of scholing, dan zou je mogelijk veel meer kunnen begrijpen hoe dat in jou werkt en waar en waarom het zo werkt, en wat nog belangrijker is, wat jij kunt doen om er nog meer rendement uit te halen.

Dan ga je er gerichter mee aan de slag vanuit jouw kennis en inzicht in en over jezelf en dus niet meer vanuit een vage hoop dat iets werkt, niet wetende of je wel het juiste aan het doen bent, met de juiste aspecten van jezelf bezig bent.
Vanuit Blijvend anders bieden we de Driedaagse aan om mensen zoveel mogelijk kennis en inzichten te geven zodat ze zelf precies weten wat ze moeten doen om zichzelf te bevrijden van dat wat nog onduidelijk is, hard is, nog knellend, is, nog beperkend en pijnlijk is.

En soms is de Driedaagse voldoende, soms moet er mee gebeuren. En dan gaan we er vanuit dat de Driedaagse een goede voedingsbodem vol kennis en inzichten heeft gegeven om heel gericht verder te kunnen.
Stiekem hopen we ooit een soort van voorportaal te mogen worden voor alle andere therapieën en scholingen die er zijn.

Eerst maar eens kennis en inzichten in jezelf binnenhalen en dan pas gerichter aan het werk met één of twee aspecten van jezelf.

De data in 2018:

 

Zaterdag 6 oktober, 13 oktober en 20 oktober 2018 op Curacao
(update d.d. 10 aug: 2 deelnemers; nog 6 plaatsen vrij en prijs op Curacao is anders)
Bekijk deze link: https://www.blijvendanders.nl/de-driedaagse-van-blijvend-anders-op-curacao-op-zaterdag-6-13-20-oktober-2018/

Inschrijven via: info@blijvendanders.nl

Zaterdag 27 oktober, 10 november en 1 december 2018 te Eemnes.
(update d.d. 10 aug: 2 deelnemers; nog 6 plaatsen vrij
)
Meteen inschrijven

Zaterdag 3 november, 17 november en 8 december 2018 te Oss
(update d.d. 10 aug: 1 deelnemer; nog 7 plaatsen vrij)
Inschrijven via deze link

Tijd:
09.30 uur – max. tot 16.00 uur (incl. half uurtje voor de lunch )

Groep:
minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per Driedaagse.

Prijs:
€ 375,- incl. BTW, een overheerlijke lunch en het bijbehorende boek:
de spelers van Blijvend anders.

Termijnbetaling in overleg…..

 

https://www.blijvendanders.nl/de-driedaagse/