Onze visie

Na dertig jaar werken met mensen, studeren, onderzoeken, schrijven, experimenteren en verfijnen, zijn we nu zo ver dat we ons product, de Driedaagse van Blijvend anders, in de huidige vorm aan een breder publiek willen aanbieden.

We hebben de Driedaagse reeds 23 keer gegeven waarvan acht keer in haar uiteindelijke en huidige vorm en vanuit ons eigen bedrijf “Blijvend anders”.

De resultaten zijn ronduit fantastisch zoals je ook in de recensies kunt lezen.
We zijn daar nu zo enthousiast over en hebben er zoveel vertrouwen in dat we daar graag wat meer de publiciteit mee willen opzoeken.

We hebben de overtuiging dat De Driedaagse iets nieuws is waar heel erg veel mensen mee geholpen kunnen worden.
Zéker mensen die al van alles gedaan hebben en toch niet opgeschoten zijn of toch weer elke keer teruggevallen zijn.

Het nieuwe zit in de diepte, breedte, samenhang en logica van de inzichten en de kennis die wij gebruiken, daar waar de Driedaagse altijd mee begint.

De Driedaagse is geen cursus, geen training, geen workshop.

De Driedaagse is een regelrechte leergang:

Leer eerst maar eens zien hoe alles met betrekking tot je houding en gedrag is ontstaan en hoe het werkt in jezelf.
Pas als je dát weet, weet je ook gelijk waar de schoen nog wringt en zal je eigen interventie veel duurzamer en dus effectiever kunnen zijn.

Ná de Driedaagse weet je waar je moet kijken, wat je moet doen, hoe dat werkt.

Mensen die bij ons de Driedaagse hebben gevolgd weten hoe het zit en hoe het werkt in zichzelf en creëren aan de hand daarvan hun eigen therapie, aanpak, verandering, oplossing.

Dus niet meer de therapie of methodiek van een ander, verzonnen door een ander, gebaseerd op de problemen van een ander, maar echt jouw eigen weg en wijze, gebaseerd op hoe het in jou zit en wie jij bent in relatie met jouw wereld. Die aanpak in en vanuit jezelf, vanuit een weten en begrijpen hoe het werkt en hoe het zit in jezelf, sluit altijd 100% aan bij jezelf, bij jouw leven en beleven.

Daardoor is jouw aanpak duurzaam, effectief en dus succesvol….

Dus als je weet hoe dát zit en werkt, zie je ook hoe dat bij jou zit en bij jou werkt en dát weten, dat doorhebben, dat geeft je weer het stuur in handen, dat geeft weer mogelijkheden tot beweging, veranderingen, groei en ontwikkeling.

 

Het team van Blijvend anders,

Rob Droog,
Cristina Henderson,
Rianne van Heck