Na dertig jaar werken met mensen, studeren, onderzoeken, schrijven, experimenteren en verfijnen, zijn we nu zo ver dat we ons producten in de huidige vorm aan een breder publiek willen aanbieden.

De eerste stap bij Blijvend anders is altijd:
eerst maar eens snappen hoe het werkt en pas dan ermee aan de slag gaan.

Dat is eigenlijk met alles zo.
Dat is met gereedschappen, machines en apparatuur, maar ook met ons lichaam en dat wat we “ik” noemen zo.
Als je weet hoe het werkt weet je ook hoe je de gewenste verbeteringen of veranderingen kunt gaan doorvoeren.

Bij blijvend anders beginnen we dan ook altijd met kennis en inzichten overdracht.

Eerst weten hoe het werkt, dan pas er mee aan de slag gaan. Dan pas ben je echt effectief bezig en kan het resultaat ook duurzaam zijn.
Ga je aan de slag met jezelf, met machines of apparatuur zonder dat je precies weet hoe het werkt, dan doe je maar wat in de hoop dat het goed gaat, dat het lukt, dat het doet wat je hoopt dat het zal doen.

 

Die kant wilden we met Blijvend anders niet op…….wij willen weten hoe het werkt zodat we ook weten wat we doen en wat het resultaat zal gaan zijn.

 

Wij hebben een diep vertrouwen in het vermogen van mensen om veranderingen in zichzelf aan te brengen.
Hoe diep een beschadiging ook is, hoe pijnlijk een open wond nog is, er zijn bijna altijd wegen om diepe beschadigingen te healen en open wonden te genezen.

En we weten goed dat niet alles veranderd kan worden, niet elke diepe beschadiging kan volkomen geheald worden, niet elke open wond kan genezen. Nu nog niet, we hebben nog niet genoeg mensen die genoeg weten.
Die de samenhang kunnen zien tussen alles wat ons bepaald in het leven.