Cristina Henderson

IMG_5162

 

Ik ben een ervaren, energieke, BMW-er, counselor en mental-coach/co-trainer.
Ik breng mensen in beweging waardoor zij inzicht krijgen in hun eigen aandeel waarom dingen niet gaan of niet lopen waardoor mensen soms vastlopen en uitvallen.

Ik ben oprecht, zuiver en authentiek. Ik heb een opgeruimd karakter, ik houd van eerlijkheid, duidelijkheid, relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor en vrolijkheid. Ik werk altijd met volle aandacht en werk liefdevol, integer en ik ben betrouwbaar. Ik heb een nuchtere kijk op het spirituele speelveld en sta met beide benen op de grond.

Ik heb de gave van helderziend, helderweten en helderhoren en ik gebruik dit alles om snel tot de kern van de vraag of het probleem te komen. Daar waar de psycholoog of andere hulpverleners vaak een paar sessies nodig hebben om tot de kern te komen, ben ik over het algemeen sneller en ik ben ook in staat om het helder in kaart te brengen. Het is daarom niet altijd nodig dat ik over een bepaald onderwerp kennis heb. Ik ontvang de juiste informatie om met de cliënt de juiste hulpvraag vast te stellen. De aangeléérde methodieken komen vervolgens van pas als het één en ander niet duidelijk is voor de cliënt.

Ik ga er vanuit dat er een collectief, energetisch geheugen is. Een soort van opslagplaats. Hier worden álle gedachten, emoties, en gebeurtenissen van alle tijden op aarde tot op heden opgeslagen. Men noemt dit ook wel het Akasha Archief.

Als u vragen zou hebben over een persoon die nog in leven is of al overleden is, kan ik via dit Akasha Archief in contact komen met die persoon. De privacy van die ander blijft echter altijd gewaarborgd.

Om mijn mediumschap verder te ontwikkelen ben ik 2 maal in Stansted in Engeland geweest. De laatste paar jaren heb ik ook intensief gewerkt met groepen waar de HSP (high sensitive persons) problematiek centraal stond.

Ik kan vanuit mijn werk als “mental coach/ trainer” de cliënt wijzen op (soms) onbewuste gedachten, houding en gedrag én handelingen die de cliënt in hun dagelijkse leven kunnen blokkeren. Ik kan helpen om deze gedachten om te buigen naar, voor de cliënt goede bruikbare gedachten en houding.

De cliënt krijgt duidelijke antwoorden op vragen en duidelijk advies.

Cristina Henderson is gebonden aan het beroepsgeheim van haar beroepsvereniging BPSW.

Cristina Henderson is moeder van Renate, Christel, Ilse

Schoonmoeder van Dennis en Bas, oma van Raúl, Nick ,Tim én Jack.

Cristina Henderson is gek op lezen , bioscoop bezoeken, North sea Jazz Curacao en is ook te vinden op Facebook.

website:
http://c-h-c.nl/
email:
amastien@hotmail.com
telefoonnummer:
06 20831891