Rob Droog: oprichter van Blijvend anders

Ik ben een zoeker naar de werkelijke oorzaken en samenhang der dingen wat de psyche van de mens betreft. Hoe en waarom denken we wat we denken, voelen we wat we voelen en doen zoals we doen.
Dit is begonnen nadat mijn toenmalige partner overvallen werd door een heftige en langdurige psychose.
Dat was de aftrap voor een hele lange zoektocht naar antwoorden op al die lastige “waarom, waarvoor en waardoor” vragen.

Niets en niemand heeft me tegengehouden om daar volop in te springen, mijn opvoeding niet, mijn gereformeerde achtergrond niet en ook de grenzen van Nederland niet.

Hoe meer antwoorden er kwamen, hoe meer stappen er mogelijk werden, hoe minder het moest, hoe boeiender het werd….

Deze zoektocht heeft enorm veel kennis en inzichten opgeleverd. Kennis en inzichten die ik in een eigen ontworpen model heb kunnen verwerken waarin van A tot Z het ontstaan, het in stand houden en het kunnen veranderen van houding en gedragsaspecten wordt uitgelegd.

Mijn motto is dan ook: eerst weten dan doen.

Hieruit is de organisatie “Blijvend anders” ontstaan.

Taken en werkzaamheden

Ik heb in de jaren negentig de opleiding tot Natuurgeneeskundige psychotherapie, chakra therapeut, Spiritueel genezer en docent palliatieve hulpverlening gevolgd.
Sinds 1995 tot heden heb ik een eigen praktijk voor psycho-educatie.
Van 2005 tot 2020 ben ik ook (bedrijfs)maatschappelijk werker bij de overheid geweest
Vanaf 1999 tot heden docent bij de VU/Oss.
In 2016 Blijvend anders opgericht waarvan ik directeur en trainer ben.

Extra expertise op het vlak van begeleiding bij HSP (hoge sensitiviteit), bij ontluikende paranormale vermogens en trauma verwerking.

Daarnaast ben ik partner van Rianne, vader van Judith en Thijs en bonusdochters Kaylee en Naomi, opa van Timo, Zoë, Liza, Fleur, Katie, Linne en Ronan!

En fervent bioscoop bezoeker, camperfanaat, schrijver, gamer, onderzoeker en zo langzamerhand een echte Brabander….

logo