Recensies van de individuele begeleidingen

Ik was naast de basiszorg die ik kreeg al een poos opzoek naar extra begeleiding voor de vraagstukken die maar in mijn hoofd en in mijn systeem bleven ronddolen over de psychoses waarmee ik bekend ben.

Dit was best een zoektocht voor mij. Totdat ik op linked in Rob tegenkwam, hem daar volgde en opzocht op zijn site hoe hij ‘erin’ staat.

Ik zocht ook zijn boek op om daar wat in te lezen. En zo was voor mij de doorslag dat hij de juiste persoon weleens kon zijn. En niets is minder waar.

Rob heeft voor mij betekend dat ik door extra informatie over de spirituele kant die komt kijken bij mijn psychoses ik nu zelf in staat ben om daarin de ‘zogenoemde’ angst-angel eruit te trekken.

Rob is daarin erg open, professioneel in zijn benadering, hij is een kei in de afstemming van de communicatie, zodat de boodschap die er is ook echt goed aan komt.

De vriendelijkheid die Rob heeft, het bewustzijn ook in wát hij zegt maakt dat de eerlijke boodschap die hij overbrengt (die soms confronterend kan zijn) goed binnen komt, en grijpbaar is. En wat ik dus noem, échte hulp is!

Dank daarvoor Rob!

Rob is nuchter en rijk aan ervaring in het leven, heeft vanuit passie zijn loopbaan en kennis opgedaan. En dat is puur écht en helpend geweest voor mij.

Ja, dít is écht blijvend anders voor mij.

Je hoeft maar 1 ding bij Rob. En dat is écht te willen. Zélf.

Blijvend dank!
Tiffany (11 mei 2020)

 

 

Rob, je wilt niet weten hoe ongelooflijk veel ik aan de inzichten die je me heeft gegeven hebt gehad..

En ik nog elke dag als een geschenk ervaar.

Ik zit zo ongelooflijk goed in mijn vel en alle geluk van de wereld lijkt naar mij toe te vallen, zonder dat ik daar om vraag of moeite voor doe!!!

Bedankt,
X (aug. 2019)

 

Ik heb Rob goed leren kennen via de gesprekken die mijn man en ik met hem hadden.
Mijn man kwam via via bij Rob terecht, omdat hij stressgerelateerde/burnout-achtige klachten had. Met hulp van Rob hebben we samen méér dan helder gekregen hoe ons brein werkt en waar de pijnpunten precies liggen/lagen.

We zijn beide zo vreselijk enthousiast over wat Rob ons vertelde. Overal waar ik denk dat een gesprekspartner er iets aan kan hebben, zal ik niet nalaten onze ervaringen met Rob te delen.

Alles wat Rob ons vertelde wordt nog regelmatig (dagelijks?) door ons ervaren en herkend!

Ik heb nog twee mensen in mijn leven, die ik zo vreselijk graag een aantal sessies met Rob gun… maar die zijn er op dit moment nog niet aan toe. Ik zal ze zo nu en dan blijven prikkelen in de hoop dat ook zij dit “cadeau” aan zichtzelf gaan geven!!!

We zijn ook zo vreselijk blij dat wij hem ontmoet hebben! Wat een mooi mens, een wijze man! Eén uit duizenden!
En eerlijk gezegd vind ik het best jammer dat onze gesprekken tot een einde zijn gekomen. Voor ons voelde het als een warme deken, als thuiskomen en een feest der herkenning!

Hierbij danken mijn man en ik Rob voor alle inzichten en de toch ook erg gezellige/diepgaande/interessante/oprechte gesprekken.
Jammer dat jullie niet wat meer in de buurt wonen, had jullie graag als buren gehad

Warme groet,
X ( april 2018)

Geachte kijkers van deze site

Mijn naam is Arno.

Ik ben hier terecht gekomen nadat ik in een hele moeilijke en slepende echtscheiding overkwam , en daardoor geestelijk enorm in een dip belandde.
Zoekende naar waarom ik mij geestelijk zo zwak en beroerd voelde , kwam ik dus hier bij Rob zijn site terecht.
Al lezende kon ik toch veel van het geschreven zien als een duidelijke weg,een weg waarin mijn brein mij zo bezig hield , dat lijden het gevolg was.

Ik heb Rob via de webmail gevraag of hij tijd en inzichten wilde delen.
Het antwoord was er direct , een duidelijke ja!
NA mijn verhaal kwamen er zonder enig zelf belang duidelijke uitvoerige antwoorden terug.
De weg die Rob mij aangaf heeft mij veel gesteund.
Dit deed hij dus als mens, met de expertise die hij heeft.
Ik ben voor hem niets anders als Arno van de mail.
Dit is dus ook anders denken, een warme persoon die direct ingaat op een noodkreet en tijd en ruimte maakt , dit als mens naar mens waar nood groot is.
Ik zeg niet dat ik er al ben, nee nog lang niet,maar wat ik wel vind is dat je ook als persoon in nood dus spontaan door Rob geholpen wordt, dit is dus ook Anders denken.
Ik heb het ervaren als een warme man die heel snel de vinger op de wonde weet te leggen, waardoor je in een zware periode soms even het inzicht krijg om zodoende weer even verder te komen.
Dit was voor mij de ervaring met Anders denken, en dus met name Rob.
Voor ieder dit dit leest, ik vindt het een aanrader.

Met groet aan de lezers van Arno.
(mei 2018)