Recensies van de individuele begeleidingen

Ik heb Rob goed leren kennen via de gesprekken die mijn man en ik met hem hadden.
Mijn man kwam via via bij Rob terecht, omdat hij stressgerelateerde/burnout-achtige klachten had. Met hulp van Rob hebben we samen méér dan helder gekregen hoe ons brein werkt en waar de pijnpunten precies liggen/lagen.

We zijn beide zo vreselijk enthousiast over wat Rob ons vertelde. Overal waar ik denk dat een gesprekspartner er iets aan kan hebben, zal ik niet nalaten onze ervaringen met Rob te delen.

Alles wat Rob ons vertelde wordt nog regelmatig (dagelijks?) door ons ervaren en herkend!

Ik heb nog twee mensen in mijn leven, die ik zo vreselijk graag een aantal sessies met Rob gun… maar die zijn er op dit moment nog niet aan toe. Ik zal ze zo nu en dan blijven prikkelen in de hoop dat ook zij dit “cadeau” aan zichtzelf gaan geven!!!

We zijn ook zo vreselijk blij dat wij hem ontmoet hebben! Wat een mooi mens, een wijze man! Eén uit duizenden!
En eerlijk gezegd vind ik het best jammer dat onze gesprekken tot een einde zijn gekomen. Voor ons voelde het als een warme deken, als thuiskomen en een feest der herkenning!

Hierbij danken mijn man en ik Rob voor alle inzichten en de toch ook erg gezellige/diepgaande/interessante/oprechte gesprekken.
Jammer dat jullie niet wat meer in de buurt wonen, had jullie graag als buren gehad

Warme groet,
X ( april 2018)