Paranormale vermogens

Het hebben van paranormale vermogens wil niets anders zeggen dan dat je op bepaalde gebieden een sterk verhoogde mate van bewustzijn hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van voelen, zien, horen of op het gebied van kennis en inzicht waardoor je dingen kunt weten die je niet zou kunnen weten.

Mensen kunnen geboren worden met allerlei talenten, waaronder paranormale vermogens. Dan heb je het dus over jonge kinderen die op bepaalde gebieden al beduidend meer zien, voelen, horen of weten dan andere kinderen. Daar kunnen dus ook heftige emotionele zaken bij zitten.

Paranormale vermogens kunnen ook ontstaan door ingrijpende gebeurtenissen of door heftige ziekte processen.

Het probleem is vaak dat door een verhoogde mate van bewustzijn er een  innerlijke verwarring én verstoring in de aansluiting bij mensen die dat niet hebben kan ontstaan. Onbegrip, het niet meer kunnen volgen of begrijpen, soms zelfs angst en veroordeling kan er dan tussen mensen in komen te staan. Zeker bij jonge kinderen kan dat tot isolatie, gepest worden, en een afwijzing van zichzelf en de eigen paranormale vermogens leiden.

Is er sprake van ontluikende paranormale vermogens bij uw kind, puber of bij uzelf, dan kan Blijvend anders daarin een verklarende en steunende rol spelen.

Er zal dan kennis en inzicht gedeeld worden over onderwerpen zoals:

  • hoe verwerken we waarnemingen en hoe ver werken waarnemingen in de diepte en de breedte in ons door,
  • de rol en betekenis van het individuele bewustzijn,
  • de rol en betekenis van de individuele bewustzijnslijn,
  • de rol en betekenis van het alles omvattende universele bewustzijn,
  • de rol en betekenis van emoties en gevoelens, hoe ze werken en wat hun verschillen zijn,
  • de rol en betekenis van denken,
  • hoe je lijf op dit alles reageert,
  • hoe worden paranormale vermogens bruikbare kwaliteiten.

De kennis en inzichten zullen je helpen om meer te begrijpen hoe het werkt in jezelf, wat er gebeurt, en wat je er mee kunt doen. Het gaat daarbij niet om het afsluiten van dat hogere bewustzijn of van die hoge gevoeligheid maar om het te leren gebruiken ten dienste van jezelf. Zit jij goed in je vel dan ben je ook voor je omgeving een fijn mens. Werken aan jezelf is daardoor tegelijkertijd werken aan een iets fijnere wereld….

Schroom niet om te mailen, appen of bellen.