Interview in het magazine Nederland Bruist

Nederland Bruist

Blijvend anders!

01-04-2019

Hoe meer kennis en inzicht je over jezelf hebt, hoe makkelijker het is om veranderingen in jezelf aan te brengen. Dat is de achterliggende gedachte van Blijvend anders.

Duurzame veranderingen

“En dan hebben we het in principe over duurzame veranderingen in je houding en gedrag”, vertelt eigenaar Rob Droog. “Bij ons leer je eerst zien hoe alles werkt in jezelf voordat we aan het werk gaan. Als je namelijk eenmaal begrepen hebt hoe de dingen in je werken, weet je ook gelijk wat nog niet werkt, hoe dat zit en wat je daaraan kunt doen. Door het verkrijgen van deze kennis en inzicht is de kans op slagen vele malen groter en kun je bovendien je eigen methode of therapie ontwikkelen die dan ook altijd bij jou aansluit en dus ook altijd werkt.”

Kennis vormt ingang

Wie er zoal bij Blijvend anders aanklopt voor hulp, is volgens Rob heel divers. “In principe is iedereen bij ons welkom met alles wat met emoties, gevoelens en het denken te maken heeft. Zo komt de een vanwege relatieproblemen of een burn-out en heeft de ander bijvoorbeeld depressieve klachten of vragen die te maken hebben met hooggevoeligheid. Voor iedereen geldt dat kennis over jezelf de ingang vormt om dingen te veranderen.”

Onderscheidend

Rob is al zo’n dertig jaar bezig met dit model en past het sinds drie jaar toe met Blijvend anders. “We onderscheiden ons door onze manier van werken. Niet alleen door het model dat we toepassen, maar bijvoorbeeld ook doordat cliënten bij ons niet voor de zoveelste keer hun hele verhaal hoeven te doen. Dat komt vanzelf wel ter sprake, dat hoeft dus niet meteen; iets wat veel mensen bijzonder weten te waarderen.” Samen met zijn vrouw Rianne runt hij Blijvend anders. Rob zorgt voor de juiste kennis en inzichten en Rianne verzorgt alle werkzaamheden eromheen. Benieuwd of ze ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker eens contact op of kijk op de website voor meer informatie.

Voor duurzame veranderingen in je houding en gedrag.

Eigenaar: Rob Droog | Snavelbiesstraat 12, Landhorst |
06-24110827 | www.blijvendanders.nl