Intelligente mensen en
domme dingen.

 

Waarom doe ik dat toch elke keer zo?  ik wil het zo graag anders doen…..

Dat is een hele goede vraag en als je het ook echt anders wilt gaan doen, is dit een vraag die je zeker niet meer los moet laten.
De ‘waarom-vragen’ zijn zeer zinvol en zeer welkom, zeker tijdens deze twee avonden.

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je te horen en te zien waar die machten en krachten vandaan komen, die je de dingen laat doen en laat zeggen die je eigenlijk helemaal niet wilt doen en helemaal niet wilt zeggen.
Via een eigen ontwikkeld model worden alle aspecten behandeld die tijdens de verschillende levensfases houding en gedrag doen ontstaan en in stand houden. Daarin zitten dus ook de oorzaken van gedragingen waar je eigenlijk allang uitgegroeid en klaar mee bent.

Aan de hand van datzelfde model wordt ook uitgelegd hoe je zonder strijd zaken effectief en duurzaam kunt veranderen in je houding en gedrag.
We gaan het hebben over je denken, emoties, gevoelens, de invloed vanuit je eigen verleden, het individuele bewustzijn, de individuele bewustzijnslijn, je lichaam en de samenhang/samenwerking tussen al deze factoren.

Kortom, je gaat leren zien hoe dat allemaal werkt en hoe je daar verandering in aan kunt brengen zodat al die dingen die je niet wilt ook niet meer gedaan worden.

Plaats: Volksuniversiteit Oss
Datum: dinsdag 11 en 18 april 2023
Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
Kosten:
€ 45,- p.p. incl. koffie/thee

Plaats: Volksuniversiteit Boekel/Venhorst
Datum: maandag 28 november en 12 december 2022
Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
Kosten:
€ 39,- p.p. incl. koffie/thee