Blijvend anders voor jou

Depressief, burn-out, chronische vermoeidheid, relatiecrisis, werkstress, slopende gedachten, gevoelens waar je mee in strijd bent geraakt of heb je het idee dat er veel meer uit jezelf te halen valt?

Van alles geprobeerd om dat te veranderen of voor elkaar te krijgen maar zonder succes? Misschien dat je via Blijvend anders wel de weg naar duurzame veranderingen en meer succes kunt vinden… 

Wat kan Blijvend anders je aanbieden?

Via Blijvend anders krijg je in ieder geval geen therapie, geen methodieken en geen ontwijk trucjes. Je hoeft geen eindeloze vragenlijsten in te vullen en je hoeft niet gelijk wéér je hele verhaal te vertellen.

Bij Blijvend anders krijg je van A tot Z te zien en te voelen hoe in de beste omstandigheden en in de meest liefdevolle en gezonde ontwikkeling je mentale, emotionele en gevoelssystemen in relatie met je kind-redding-systemen zich ontwikkelen en zouden moeten werken.

Door- en tijdens deze uitleg ga je vanzelf zien waar en wanneer bij jou de zaak scheef is gaan lopen en problemen of stagnatie is ontstaan in je ontwikkeling c.q. ontplooiing. Door dit inzicht, inzicht is niets anders dan het zien van samenhang, in dit geval de samenhang tussen wat is geweest en wat er nu is, ben je ook in staat om oplossingen of veranderingen te bedenken en uit te gaan voeren.

Als je eenmaal weet en voelt hoe iets behoort te werken in jezelf kom je er vanzelf achter waar, waarom en waardoor het niet werkt. Eerst kennis en inzicht opdoen en dan pas aan het werk gaan is het motto.

Omdat de mentale, emotionele en gevoelssystemen in relatie met de al dan niet bewuste kind-redding-systemen in ieder mens als systemen volkomen overeenkomstig zijn, behandelen we deze materie liever niet meer individueel, maar in groepsverband.

Deze groepsbijeenkomsten noemen we De Kennisshop, de kracht van bewustzijn.

Er zijn een paar redenen waarom we besloten hebben om dit zo te doen:

  1. Aangezien het gaat over kennis en inzichten overdracht is slechts een open-mind houding nodig, er hoeft niets gedeeld te worden als je dat niet wilt. Je kan gewoon aanwezig zijn, luisteren, kijken en voelen.
  2. In een individuele begeleiding kost de uitleg van de bovenbedoelde kennis en inzichten gemiddeld drie tot vier sessies à € 65,- en de Kennisshop kost je € 100,-individuele begeleiding is dus gewoon een heel stuk duurder.
  3. Door deze kennis en inzichten in een groep te behandelen ontstaat er meer interactie en komen er meer soorten vragen en ervaringen op tafel waardoor de kennis en inzichten een meer praktische uitwerking krijgen.
    Daarbij kan er ook een herkenning ontstaan in de vraag of het verhaal van de ander waardoor je eigen afwijzing en miskenning minder en milder kan worden.
  4. De bijeenkomsten doe ik niet alleen, maar doe ik samen met Gonny van Boxtel (haptotherapeute en docent). Door deze samenwerking ontstaat er meer dynamiek, meer diepgang, meer samenhang en meer veiligheid voor de deelnemers.

Waar: Praktijk Den Hoogen, Mgr. Borretstraat 43, 5375 AB Reek

Wanneer:
Kennisshop 1-2023: 
9 en 16 maart van 15:00 uur – 17:00 uur
Kennisshop 2-2023: 6 en 13 april van 15:00 uur – 17:00 uur
Kennisshop 3-2023: 4 en 11 mei van 15:00 uur – 17:00 uur
Kennisshop 4-2023: 20 en 27 juli van 15:00 uur – 17:00 uur
Kennisshop 5-2023: 24 en 31 augustus van 15:00 uur – 17:00 uur
Kennisshop 6-2023: 21 en 28 september van 15:00 uur – 17:00 uur
Kennisshop 7-2023: 2 en 9 november van 15:00 uur – 17:00 uur

Kosten: € 100 per kennisshop (dus voor 2 x 2 uur)

Aanmelden: info@blijvendanders.nl

of:  haptotherapeute.reek@home.nl

Klik voor meer uitleg over de Kennisshop op deze link: De Kennisshop

De groep zal maximaal uit 14 mensen bestaan.

Als je hulpvraag dusdanig intens is dat je de begeleiding niet kunt laten beginnen bij/met De Kennisshop, dan is er uiteraard altijd de mogelijkheid om als uitzondering te beginnen met individuele begeleiding in Landhorst.

Rob Droog