Erica van den Hoorn (debounderei.nl)

Werken vanuit je talent geeft balans!

De Bounderei werkt als talent- en balans ontwikkelaar vanuit jarenlange praktijkervaring op het gebied van HR-advies, training en coaching. Het unieke aan deze combinatie van deze vakgebieden is dat het menselijk kapitaal vanuit innerlijke passie en balans efficiënt ingezet wordt zodat werkgever én medewerker elkaar versterken. Een win-win-situatie voor beide partijen.

Onze samenleving is doorlopend onderhevig aan veranderingen die elkaar in hoog tempo opvolgen. Organisaties en haar medewerkers kunnen alleen succesvol zijn – en blijven – als ze daar snel en effectief op in kunnen spelen. Dit betekent dat er steeds meer gevraagd en verwacht wordt van werkgevers en medewerkers.

Door dit enorme tempo raken we de verbinding met onszelf en elkaar soms even kwijt. We zijn druk bezig met wat we allemaal MOETEN. We vergeten daardoor goed naar onszelf te kijken en vooral te luisteren. Het nemen van ons eigen aandeel hierin is erg lastig en leggen we naast ons neer. We weten het wel maar worden opgeslokt door de hectiek het van de dag.

De Bounderei