November 2018 bij de VU in Laren: De Kennisshop van particulieren

Deze Kennisshop voor particulieren is op zaterdag 24 november van 11:00 uur tot 17:00 uur via de Volksuniversiteit Het Gooi in Laren.

Inschrijven kan via deze link: Volksuniversiteit het Gooi in Laren

Voor wie:
Zit je even niet lekker in je vel? Worstel je met bepaalde emoties en gevoelens? Of wil je gewoon beter begrijpen waardoor je eigen gedrag gestuurd en beïnvloed wordt?
Dan is deze workshop geschikt voor jou.

Iedereen denkt, heeft emoties, gevoelens en een verleden die de basis vormen voor je houding en gedrag. Soms voel je je niet happy; in deze workshop leer je om inzicht in die gevoelens te krijgen en daarop te sturen. Ook voor mensen die worstelen met hoogsensitiviteit of ontluikende heldere vermogens is deze workshop, of liever ‘kennisshop’ erg zinvol.

Je denken, gevoelens en emoties, de invloed van je verleden, je bewustzijn en de omstandigheden vormen een persoonlijke mix die jouw houding en gedrag bepalen.
Wil je dit veranderen, dan heb je eerst inzicht nodig.
Hiervoor gebruiken we een model waarin de samenhang tussen houding en gedrag inzichtelijk wordt gemaakt. Stap voor stap krijg je te zien hoe vanaf het allereerste begin van jouw leven, je houding en gedrag zich ontwikkelde en hoe je nu op allerlei situaties en omstandigheden reageert.
Theorie en praktijk wisselen elkaar daarin af.
Zodra je weet waarom je je op een bepaalde manier gedraagt en reageert, heb je al de eerste stap gezet.

Je kunt hierna zélf sturing geven aan je houding en gedrag.

Hopelijk tot dan,
Rob

Inschrijven is mogelijk via deze link