De Kennisshop van Blijvend anders voor scholen, bedrijven, families en vriendenkring op Curacao


De volgende stap naar professioneel (lees: volwassen) handelen

 

Wil je weten hoe houding en gedrag ontstaat, waar het door bepaald wordt, en hoe het precies werkt in jezelf?

Dan is deelname aan de eendaagse Kennisshop van Blijvend anders een schot in de roos voor je.

Ben je directeur van een bedrijf, ben je leidinggevende, ben je lid van een team of medewerker van een afdeling, of denk je dat in je familie of vriendenkring de samenhang en samenwerking stukken beter kan?

Dan is deelname aan de eendaagse Kennisshop van Blijvend anders een schot in de roos voor jou én voor jouw mensen.

Heb je al tal van diagnosen gehad, tal van therapieën gevolgd, begeleiding gehad maar je bent nog steeds geen steek verder gekomen? Weet je nog wel dat één en één twee is?

Dan is deelname aan de eendaagse Kennisshop van Blijvend anders een schot in de roos voor je.

Dat klinkt alsof de Kennisshop van Blijvend anders een antwoord is op veel vragen en een oplossing is voor veel problemen en dat is ook zo!

Wij gaan er van uit dat veel mensen zichzelf nog niet kennen en nog niet weten wat en waardoor ze denken wat ze denken, voelen wat ze voelen en doen wat ze doen? En wij gaan er ook van uit dat juist dát gebrek aan zelfkennis en zelfinzicht dé oorzaak is dat:

  • mensen vast lopen als het eng, spannend of moeilijk wordt.
  • mensen in moeilijke situaties kinderlijk gedrag vertonen en daardoor vaak niet echt effectief, creatief en duurzaam kunnen samenwerken met anderen.
  • mensen door teveel toestanden in hun leven in verwarring raken. En is een diagnose niets anders dan een aanduiding van de mate van verwarring?

Logischerwijs gaan wij er dan ook van uit dat zodra mensen wél weten wat en waardoor ze denken wat ze denken, voelen wat ze voelen en doen wat ze doen, ze veel meer de regie over hun eigen leven kunnen gaan voeren.

Kennis en inzicht over houding en gedrag is dan ook de ingang.

In de Kennisshop krijgt u aan de hand van een eigen ontworpen model van A tot Z te horen en te zien hoe houding en gedrag zich vormt en in stand houdt en tegelijkertijd behandelen we de verschillende levensfasen waarin dat ontstaat.

Na de eendaagse Kennisshop weet u precies hoe het allemaal werkt in uzelf en weet u gelijk waar nog één en ander bijgesteld moet worden….

 

Voor nadere info en aanmelding mail ons:
info@blijvendanders.nl

De kosten voor deze Kennisshop zijn:
Nafl 130,- p.p.
Mocht u deze Kennisshop binnen uw bedrijf willen geven, dan kan dat ook evt op een datum dat u beter uitkomt en dan komen we samen wel op een mooie totaalprijs uit.

De tijden:
op 1 dag: 09:00 uur tot 15:30 uur incl. een uurtje pauze (uitloop is mogelijk)
in 3 avonden: bijvoorbeeld van 18:30 – 20:30 uur

Plaats: op uw school, bedrijf, cafe, woonkamer…………maakt niet uit waar, als er maar een ruimte is waar stoelen kunnen staan en koffie/thee gezet kan worden.

Data:

De Kennisshop van Blijvend anders is
een antwoord  op veel vragen en een oplossing voor vele problemen.

 

TRY US!!!

 

Het team van Blijvend anders.
Rob Droog,
Cristina Henderson,
Rianne van Heck

www.blijvendanders.nl ,
bel of mail ons:
06-24110827,
info@blijvendanders.nl