Boek: Blijvend Anders

Het is je geboorterecht om te veranderen. Van een compleet afhankelijk en hulpeloos kind naar een creatief, ondernemend, zelfbewust levend en liefdevol volwassen mens. Ons lichaam en ook onze geest is volledig gericht op inname, opname, verwerking, vormgeving, en het weer los kunnen laten van alles wat niet meer bruikbaar is. We zijn ingericht als leergierige reizigers….

De vraag is niet of we echt kunnen veranderen, de vraag is waardoor we dat niet als vanzelfsprekend meer doen. Dit boekje geeft daar een paar antwoorden op en geeft een paar handvatten om daar weer verandering in aan te brengen. Dit boekje gaat over een inzicht verschaffend model dat Ik de afgelopen twintig jaar heb ontworpen. Een model waarin stap voor stap duidelijk wordt gemaakt hoe groei en ontwikkeling vaak ongewild en onbedoeld tot stilstand is gebracht en hoe je daar hier en nu weer beweging in aan kunt brengen.

Het gaat daarin over de samenhang tussen je denken, emoties, gevoelens en de invloed van het verleden op dat alles. Het gaat ook over een weg en wijze om uit de strijd te stappen en te blijven met jezelf, aspecten van jezelf, de ander, aspecten van de ander. En als laatste gaat het ook over aangeraakt worden, wat is dat, hoe werkt dat…

Veranderen is onvermijdelijk….

Blijvend anders….

te bestellen via: Pumbo