Intelligente mensen en
domme dingen.

Waarom doe ik dat toch elke keer zo….ik wil het zo graag anders?

Dat is een hele goede vraag en als je het echt anders wilt gaan doen, een vraag die je ook niet meer los moet laten.
De ‘Waarom-vragen’ zijn zeer zinvol en zeer welkom, zeker bij ons…

Wil je echt weten hoe het komt, kom dan naar deze avonden en luister en stel vragen over: ‘Waarom doe ik soms dingen die ik helemaal niet wil doen?”

Tijdens deze 2 bijeenkomsten in Oss (in Baarn wordt deze als lezing gegeven) krijg je te horen en te zien waar die machten en krachten vandaan komen die je de dingen laat doen en laat zeggen die je eigenlijk helemaal niet wilt doen en niet wilt zeggen.

Via een eigen ontwikkeld model worden alle aspecten behandeld die tijdens de verschillende levensfases houding en gedrag doen ontstaan en in stand houden.
Daarin zitten dus ook de oorzaken van houding en gedragingen waar je eigenlijk allang klaar mee bent.

Aan de hand van datzelfde model wordt ook uitgelegd hoe je zonder strijd zaken effectief en duurzaam kunt veranderen in je houding en gedrag.

Eveneens komen het denken, emoties, gevoelens, de invloed vanuit je eigen verleden, het bewustzijn, je lichaam en de samenhang en samenwerking die daartussen aanwezig is, aan bod.

Je gaat leren zien hoe dat allemaal werkt en hoe je daar verandering in aan kunt brengen, zodat al die dingen die je niet wilt ook niet meer gedaan worden….

Plaats: Volksuniversiteit Oss
Datum: donderdag 24 en 31 maart 2022
Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
Kosten:
€ 39,- p.p. incl. koffie/thee

Plaats: Volksuniversiteit Baarn
Datum: woensdag 24 november 2021 (als lezing)
Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
Kosten:
€ 15,- p.p. incl. koffie/thee