September 2018 Lezing: Waarom doen intelligente mensen soms domme dingen?

Blijvend Anders houdt zich enkel en alleen bezig met kennis en inzichten overdracht met betrekking tot het ontstaan, in stand houden en veranderen van houding en gedrag.

Wij gaan ervan uit dat als je bijvoorbeeld een burn out wilt aanpakken, beter met je hoge gevoeligheid wilt leren omgaan, oud zeer wilt opruimen, het goed is om te beginnen met te leren zien en begrijpen hoe alles werkt in jezelf.
Aan de hand van een eigen ontworpen model leggen we uit hoe de samenhang en samenwerking is tussen alle aspecten die houding en gedrag vormen en in stand houden. Als je dat weet kun je meer doelgericht aan het werk in en met jezelf.

We doen dat in de vorm van “De Driedaagse” en een vijf avonden durende leergang “De gewaagde sprong”.

Therapie en methodieken hebben vaak een einddoel en een einddatum, maar kennis en inzichten hebben dat niet.
Elk nieuw inzicht en elke centimeter nieuwe kennis opent weer nieuwe uitdagende onbekende deuren in jezelf. Er is geen eindstreep en er is geen einddatum.
Een stukje van die kennis en inzichten zullen we deze avond via deze lezing met jullie delen en aan de hand daarvan proberen we te ontrafelen waarom intelligente mensen soms “dingen tegen beter weten in doen”, dat klinkt wat vriendelijker dan domme dingen.

Vrijdag 21 september van 19:30 tot 21:30 uur bij Flow Uden (Flow is open vanaf 19.00 uur)


€ 10,- entree incl. koffie/thee, als je je opgeeft voor een cursus van Blijvend anders, dan krijg je deze € 10,- terug

Opgeven kan via info@blijvendanders.nl